Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Carinthia posedový bundovak
Číslo produktu:1482878353
Cena (bez DPH):320,00 €
Cena (s DPH):384,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Bunda na posed s návlekom na nohy (poľovnícky vak)
Táto bunda je neodmysliteľnou súčasťou vybavenia pre pozorovanie alebo lov zveri za chladných zimných mesiacov. Na postriežke zahreje a zabráni prechladnutiu organizmu.
Bunda je dostatočne rozmerné, takže ju možno obliecť cez bežné vrchné oblečenie a nosiť ako teplý kabát. Podšívka je vyrobená z vysoko hrejivé umelej kožušiny.
Bunda sa zapína dvojcestným zipsom, ktoré umožňuje rýchle, pohodlné obliekanie a vyzliekanie a tiež samostané čiastočné rozopnutie ako hore tak dole podľa aktuálnej potreby (hore napr. Pre odvetranie, dole pre voľnejší pohyb).
Na posedu možno k spodnému okraju pomocou zipsu pripnúť návlek na nohy a vytvoriť uzavretý vak. Návlek je navyše vybavený odnímateľnou nylonovou vložkou, ktorá vak chráni pred ušpinením od obuvi. Vložku je možné ľahko vybrať a samostatne čistiť.
Lebo je spodná časť spojená s hornou dvojcestným zdrhovadlom (a rovnako je riešené aj zapínanie samotnej bundy), možno v prípade potreby rozopnúť iba časti zipsov, vysunúť chodidlá a spodnú (naďalej čiastočne pripojený) vak zavesiť vzadu na bundu pomocou dvoch úchytov. Tým je možné vo vaku chodiť a mať spodnú časť pohotovo pripravenú k opätovnému uzavretiu.
Zvýšený golier dobre chráni náchylnú partiu krku.
Rozmerné vrecká na prednej strane sú opatrené průhmaty pre prístup k oblečeniu pod bundou. Vrecká sú zateplené, čím dobre poslúži pre zahriatie rúk. Tiež umožnia uložiť potrebné vybavenie.
Výrobok je určený predovšetkým lovcom na postriežke, ale nepochybne dobre poslúži aj fotografom, ktorí lovia zver bez zbrane, alebo posádkam pozorovacích a hliadkových stanovíšť.
materiál:
vonkajšie: nešustivá vodoodpudivá lodenovú tkanina (80% jahňacie vlna, 20% polyamid)
vnútorný: mäkká, hrejivá umelá kožušina (100% polyamid)