Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Sedací batoh Hillman
Číslo produktu:hl11
Cena (bez DPH):140,00 €
Cena (s DPH):168,00 €
Počet:
Dostupnosť:Nie je na sklade
Popis

Lovecký batoh Hillman Exclusive Chairpack s kapacitou 30 litrov a zabudovanou odnímateľnou stoličkou s nosnosťou až 129 kg je vyrobený z Extrasilný tkaniny Duratex®, ktorá je veľmi odolná proti predratiu, roztrhanie a záťaži. Súčasťou tejto špeciálnej tkaniny je aj pogumovaný vodeodolný polymér, ktorý spoločne s vodným repelentom DWR® chráni obsah Vášho batohu pred navlhnutím aj za silného dažďa. Výstuže z AIRFLO® 3D ventilačné sieťoviny pokrývajú celý chrbát batohu a uchráni Vás od nepríjemného lepenia batohu na spotená chrbát v prípade horúceho počasia alebo zvýšenej fyzickej záťaže. Rovnako ako ostatné výrobky Hillman je aj tento batoh so stoličkou vybavený vrstvou striebra Silvergear®, ktorá účinne likviduje okrem baktérií i telesný pach.

Hillman Exclusive Chairpack má ergonomickú konštrukciu s množstvom miesta pre Vašu výbavu. Krytky zipsov chráni Vašu loveckú zbraň pred poškriabaním a pevné dno batohu Vám zaručí odolnosť proti predratiu či preliačiny. Tiché polyamidové regulačné popruhy batohu Chairpack sú osadené chladu odolnými nylonovými sponami.

Batoh so stoličkou váži iba 2,8 kg a je konštruovaný na záťaž stoličky do 129 kg. Batoh je možné jednoduchým zatiahnutím rýchlo otvoriť. Vnútri sú okrem veľkého úložného priestoru dve vrecká na dokumenty a cennosti. Tri veľké vonkajšie vrecká uzatvárateľné nylonovými sponami zaistí dostatočný priestor pre Vaše lovecké príslušenstvo, občerstvenie a pod. Ďalej je batoh vybavený opierkou na pažbu zbrane, ktorú možno umiestniť na pravú či ľavú stranu podľa potreby. Na bedrovom páse sú umiestnené ľadvinky, určené predovšetkým pre uloženie a nesenie nábojov s ľahkým prístupom.

Ďalšie vlastnosti:
odnímateľná stolička s nosnosťou až 129 kg
chrbát sú kompletne pokrytá odolnou sietí, vďaka ktorej je zaistený maximálny odvod potu
chladu odolné nylonové spony
tiché polyamidové regulačné popruhy
pútka na vysielačku na pravej i ľavej strane
rýchle otvorenie batohu jedným ťahom
2 vnútorné vrecká na dokumenty a cennosti
2 vonkajšie bočné vrecká
1 veľká vonkajšie predné vrecko
ergonomické, vetrané a zosilnené miesta priliehajúce na telo
hrudný popruh
krytky zipsov chrániaci zbraň pred poškriabaním
držiak na zbraň umiestniteľný na pravú alebo ľavú stranu
po stranách bedrového pásu ľadvinky na náboje
pevné dno batohu odolné predraniu či preliačiny
kapacita 30 l
hmotnosť so stoličkou 2,8 kg
hmotnosť bez stoličky 1,8 kg
maximálna nosnosť 30 kg
maximálna záťaž stoličky na rovnom povrchu 129 kg
rozmery: výška 58 cm, šírka 30 cm, hĺbka 20 cm