Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
PC 3 Vábnička Dan Thompson (USA)
Číslo produktu:pc3
Cena (bez DPH):39,17 €
Cena (s DPH):47,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Zajačie vreštidlo Dan Thompson PC3 na krátku vzálenosť



PC3 je vreštidlo z dielne Dana Thompsona a je určené na vábenie na kratšie vzdialenosti, hlavne vtedy, ak používate pri vábení odpútavača pozornosti. To aby ste mali možnosť rýchlo reagovať.



Dosah tejto vábničky je do 0,5 km a najmä sa hodí na vábenie pomocou balabánov a odpútavačov pozornosti – a to ako na líšky, kuny či ako úvodné vábenie pre lov vrán. Tento typ vábničky je veľmi ľahký na použitie a obzvlášť obľúbená je počas zimného obdobia.



Táto vábnička patrí medzi tzv. „patrónové vábničky“, čo znamená, že je extrémne jednoduché napodobniť správne zvuky. Všetky sa totiž skrývajú vo vábničke a jediné, čo stačí urobiť, je rôzne silne vdychovať do vábničky. Všetko ostatné táto vábnička obstará za vás.



Všetky vábničky od Dana Thompsona sú ručné výroby a každá je individuálne kontrolovaná a ladená. Telo vábničky je vyrobené z exkluzívneho orechového dreva, ktoré jej prepožičiava čistý a prirodzený zvuk.



Vábničky od Dana Thompsona patria k svetovej špičke a odporúča a používa ich rad profesionálnych lovcov a vábičov.



Napriek tomu nemusíte byť profesionálom vo vábení, aby ste mohli tieto vábničky s úspechom používať. Ich sila spočíva v ich jednoduchosti a vďaka špičkovej konštrukcii vám na rôzne sily vdýchnutia napodobnia všetky potrebné zvuky, ktoré vydávajú zajace lapenia predátormi.

Stačí vám len trochu tréningu a ľahko sa naučíte správne napodobniť zajačie nárek.