Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Termo hrnček Alaska
Číslo produktu:alaska hrnček
Cena (bez DPH):16,58 €
Cena (s DPH):19,90 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

 

Či už ste na poľovačke, pri pracovnom stole alebo jednoducho relaxujete doma, hrnček Alaska Termos zaistí, že váš nápoj zostane v optimálnej teplote, takže si každý dúšok vychutnáte presne tak, ako ho máte radi.

Kľúčové vlastnosti:

Pokročilá izolácia s dvojitou stenou: Termohrnček je vybavený pokročilou izoláciou s dvojitou stenou, ktorá je navrhnutá tak, aby udržala teplotu vašich nápojov po dlhšiu dobu. Udrží horúce nápoje horúce a studené nápoje studené a poskytuje bezkonkurenčný výkon po celý deň.

Kompaktný a prenosný: Tento hrnček s objemom 0,35 ml poskytuje dokonalú rovnováhu medzi prenosnosťou a dostatočným objemom nápoja. Pohodlne sa zmestí do väčšiny držiakov na poháre a vreciek batohu, vďaka čomu je ideálny na lov, prácu alebo outdoorové aktivity.

Prémiová konštrukcia: Hrnček Alaska Termos je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele bez obsahu BPA a je nielen robustný a odolný, ale aj odolný voči hrdzi, vďaka čomu si zachová svoj štýlový vzhľad po celé roky.

Dizajn odolný proti úniku: Hrnček je dodávaný s pevným skrutkovacím viečkom so silikónovým tesnením, ktoré zabraňuje rozliatiu alebo vytečeniu, čo vám umožní bezstarostne prenášať nápoje.

Jednoduché čistenie: Dizajn so širokým hrdlom uľahčuje plnenie, nalievanie a čistenie hrnčeka.

Ergonomický dizajn: Hrnček má elegantný, ergonomický dizajn, vďaka ktorému sa pohodlne drží, zatiaľ čo protišmyková základňa zaisťuje, že zostane tam, kde ho položíte.

Hrnček Alaska Termos kombinuje funkčnosť, odolnosť a štýlový dizajn, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá dokonalého spoločníka na nápoje. Vychutnajte si svoje obľúbené teplé alebo studené nápoje pri správnej teplote kedykoľvek a kdekoľvek.