Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Termo hrnček na jedlo Alaska
Číslo produktu:hrnček na jedlo alaska
Cena (bez DPH):20,75 €
Cena (s DPH):24,90 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Predstavujeme Alaska Food Termos – dokonalé riešenie na udržanie ideálnej teploty vašich jedál aj na cestách. Táto vysokokvalitná dóza na jedlo, navrhnutá tak, aby vám uľahčila život, zaistí, že každé jedlo bude chutiť ako čerstvo pripravené, bez ohľadu na to, kedy a kde si ho dáte. Nádoba na jedlo obsahuje skladaciu lyžicu, ktorá je integrovaná vo veku.

Kľúčové vlastnosti:

Izolácia s dvojitou stenou: Dóza na potraviny je vybavená najmodernejšou izoláciou s dvojitou stenou, ktorá umožňuje udržať horúce jedlo v pare celé hodiny. Vychutnajte si jedlo presne tak, ako ste zamýšľali, bez ohľadu na váš rozvrh.

Vysoká kapacita: S pôsobivou kapacitou 0,82 l táto nádoba na potraviny pojme veľkorysé porcie jedla. Či už ide o teplý obed, studený šalát alebo báječný dezert, Alaska Food Termos zaistí, že vaše jedlo bude vždy to pravé.

Materiály prémiovej kvality: Alaska Food Termos je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele bez BPA. Vďaka tomu je robustný, trvácny a odolný voči hrdzi, čo zaručuje jeho elegantný a štýlový vzhľad na mnoho rokov.

Dizajn odolný proti úniku: Dóza na potraviny je vybavená pevným skrutkovacím vekom, ktoré vytvára tesné tesnenie, aby sa zabránilo rozliatiu alebo vytečeniu. Rozlúčte sa so strachom, že vám jedlo vytečie do tašky!

Jednoduché čistenie: Vďaka dizajnu so širokým hrdlom sa dóza na potraviny ľahko plní, podáva a čistí.

Prenosný a pohodlný: Vďaka kompaktným rozmerom a ergonomickému dizajnu sa táto nádoba na jedlo ľahko prenáša a manipuluje, takže je ideálna do práce, školy, kempovania alebo akejkoľvek vonkajšej aktivity.

Alaska Food Termos je kombináciou funkčnosti, odolnosti a elegantného dizajnu, vďaka čomu je nepostrádateľným doplnkom pre každého, kto si na cestách vychutnáva čerstvé a chutné jedlá. Vychutnajte si svoje obľúbené jedlá pri ideálnej teplote, kedykoľvek a kdekoľvek.