Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Yukon Jaeger 3-9x40
Číslo produktu:74500222
Cena (bez DPH):379,17 €
Cena (s DPH):455,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Osvetlená zámerna osnova

Záruka 10 rokov

Zväčšenie: 3 - 9x
Priemer objektívu: 40 mm
Zorný uhol: 6,7 ... 2,5 °
Priemer tubusu: 30 mm
Dioptrická korekcia: -2,5 ... + 2,5dioptrie
Priemer dôjsť Výstupné pupily: 13,5 ... 4,5 mm
Očné Reliéf: 90 mm
Vodeodolnosť: Áno, IPX7
Typ Kríža: X01i
Plnenie dusíkom: Áno
Prevádzkové teploty: -30 ... +60 ° C
Max. energia: 7 000 J
Krok rektifikácie: 7 mm / 100 m
Napájanie: 3V (typ CR2354) V
Dlzka: 318 mm
Hmotnosť: 0,62kg

Plná vodeodolnosť

Zameriavač Jaeger spĺňa triedu vodeodolnosti IPX7 preto Moze sa používať PRI atmosférických zrážkach ľubovoľnej intenzitou dokonca vydrží ponorenie aj Primo robiť Vody.
 Plnené dusíkom

Naplnené dusíkom

Zameriavač Jaeger JE naplnený Suchým dusíkom, which bráni vzniku usadenie vnútri puškohľadu zrážok vody PRI náhlej zmene okolitej teploty.

 
Zosilnený TUBUS

Puškohľad Jaeger MA jednodielny tubus, which JE navyše spevnený vzhľadom na jeho možné pouziti s digitálne Alebo termovízne objektivový predsádkou.


Vysoká Odolnosť na spätný raz

Mechanika zameriavača Jaeger JE navrhnutá ABY splnila požiadavka na jeho bezproblémové pouziti sa zbrani Veľkej kinetickej energiou spätného rázu, napr. Firmy ráže 9,3x64, 30-06, 0,300, 0,375 ATD.
 
Široké zorné póle

Puškohľady Jaeger MAJÚ Široké zorné pól bez skreslenia iných optických vád v obraze, Ktoré umožňuje RÝCHLO A spoľahlivé Zameranie Ciele. Špeciálna konštrukcia okuláru navyše odstraňuje Tzv. "Tunelový efekt" PRI pohľadu Cez puškohľad tj. PRI spravené polohe oka pozorovatelia obraz úplne stráca čierne okraje Pohľad Cez puškohľad JE Tak oveľa príjemnejšie prirodzenejšie.

Vynulovanie rektifikačných stavítok

Konštrukcia stavítok vertikálneho horizontálneho posunu kríža umožňuje po nastrelenie puškohľadu na zbrane jej Jednoduché Rýchlo vynulovanie.

Zámerná osnova so svetelným Bodom

Kríž zameriavača Jaeger JE umiestnený v Druhej (zadná) ohniskovej Rovine Tak nedochádza k zmene Veľkosti kríža Tima aj zbytočne veľkému zakrytie krížom Ciele PRI väčších zväčšeniach. Pre lepšiu Zameranie kríž Má v Centre Svetelný bod, ktorého regulácia JASU Má Široký Rozsah intenzít Tak, ABY pokryla bežné svetelné PODMIENKY pouziti puškohľadu. Pre Rýchle zapnutie alebo vypnutie Bodu ovládač má medzipolohy so stavom "vypnuté".