Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Bunda Stagunt Lubert
Číslo produktu:lubert jkt
Veľkosť
Cena (bez DPH):125,00 €
Cena (s DPH):150,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Veľkosť uveďte do poznámky!!!

Lovecká bunda Lubert od značky Stagunt je ideálnou voľbou vďaka svojej prispôsobivosti pre každého lovca. Vhodná je na nosenie v období jar / jeseň / zima. Na bunde vás zaujme množstvo vychytávok , ale zároveň ju môžete využiť na každodenné nosenie. Bunda je z tichého materiálu.

Lubert je vhodná do širokého rozpätia počasia.. Praktické pri chladnom počasí sú predĺžený chrbát bundy. Proti nepriazni počasia vás ochráni vetra a vodeodolná membrána ACTIV-HUNT s parametrami 10 000/10 000, ktorá je zároveň veľmi priedušná. Komfort nosenia zlepšuje možnosť bočného odvetravania.Tepelnou izoláciu zabezpečuje syntetická výplň.

Na bunde nájdete mnoho drobných vychytávok. Odnímateľná kapucňa so spevneným šiltom, možnosťou úpravy veľkosti pomocou sťahovanie a pre ochranu pred nepriazňou počasia je možné pripnúť k zvýšenému lemu krku. Spodný okraj bundy aj vesty môžete ľahko a rýchlo upraviť vďaka elastickému stahovániu.Zosilenie v ramenách so zarážkou na remeň. Upraviteľné lemy rukávov

Každý lovec iste ocenia aj množstvo vreciek, ktorými táto bunda disponuje. Zvislá náprsné vrecko na zips, kolmá náprsné vrecko na druky.Dve napoleonské vrecká podšité fleecom, vhodné na zahriatie rúk. Dve prostroné bočné vrecká, navyše v pravom vrecku nájdete pás pre uloženie 8 brokových nábojov, naopak v ľavej pre 10 guľových nábojov, kryté cvoky, zvisle pod nimy umiestnená ešte vrecko na zip.Na zadnej strane potom ešte veľké vrecko na zips, prístupná z oboch strán. Vnútorné vrecko na zips.

Vyšité logo Stagunt na pravej strane, na pravom ramene potom kožené logo stagunt.